“UAZ” piedāvā apvidus auto “Patriot” īpašo versiju “Trophy” (+ foto)

Krievijas apvidus automobiļu ražotājs “UAZ” radījis atjauninātā apvidus automobiļa “Patriot” īpašo versiju “Trophy,” kas tiks saražota ierobežota skaita sērijā.

Speciālā versija aprīkota ar vinču, tai ir labāk pasargātas stūres mehānisma un transmisijas detaļas. Ražotājs uzsver, ka uzlabojumi veikti, vadoties no klientu ieteikumiem.

Foto: Publicitātes foto

Pārnesumkārbas un sadales kārbas aizsardzībai izmantota 3 mm bieza metāla plāksne, bet stūres mehānismu sargā vairogs no 42 mm diametra caurulēm. Par papildu maksu “Patriot Trophy” pieejama ziemas pakete, kurā iekļauts salona papildu sildītājs, vējstikla apsilde, aizmugures sēdekļu apsilde un lielākas kapacitātes akumulators.

Foto: Publicitātes foto

Īpašās versijas komplektācijā ietilpst 16 collu vieglmetāla diski, auduma-ādas kombinācijas sēdekļi un stikli ar termisko izolāciju.

“UAZ Patriot Trophy” cena ir 689 950 rubļu (15 078€).

Foto: Publicitātes foto

“UAZ Patriot” modernizācija (attēls apakšā) tika veikta jūnija sākumā. Apvidnieks tika pie jauniem galvenajiem lukturiem, jaunas ABS, kas kombinēta ar bremžu spēka sadales funkciju un jaunām ekstrām, kas iekļautas papildaprīkojuma sarakstā.

UAZ Patriot modernizētais modelis Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.