Ugunssārtais trīsritenis (+ foto)

ASV tūninga kompānija “TaTe Design” izgatavojusi īpaši atraktīvu “Campagna T-Rex” tricikla modifikāciju, ko klientiem piedāvās par cenu, sākot no 60 000 dolāru.

Foto: Publicitātes foto

Savam projektam Floridā bāzētā tūninga kompānija “TaTe Design” izvēlējusies kanādiešu “Campagna” reti sastopamo modeli “T-Rex” ar “Kawasaki” motoru.

Foto: Publicitātes foto

Tā kā pašreizējās paaudzes tricikli tiek aprīkoti ar “BMW” un “Harley Davidson” agregātiem, konkrētais eksemplārs vēl bija jāsameklē un tagad ir skaidrs, kādēļ tā ražošanas gads ir 1995.

Foto: Publicitātes foto

Galvenais uzsvars likts uz ārējo izskatu, tādēļ “TaTe Design” aplīmējuši triciklu ar matētu sarkanas krāsas līmplēvi un nomainījuši priekšējās ass standarta riteņus ar lielformāta 19 collu “Forgiato” diskiem un “Pirelli” 215/35 riepām. 1,2 litru četru cilindru “Kawasaki” motors attīsta 150 ZS un 125 Nm un nodod jaudu aizmugures ritenim ar 20 collu disku.

Foto: Publicitātes foto

Sarkanās krāsas dominancei pretstatīti melnas krāsas akcenti: kokpits, stikla šķiedras virsbūves detaļas un gaisa tvērējs virs kabīnes jumta.

Foto: Publicitātes foto

Šādi komplektēts tricikls 100 km/h sasniedz 4,5 sekundēs un var paātrināties līdz 225 km/h. Amerikāņi nestāsta, par cik viņi gatavi savu ražojumu pārdot, tādēļ atklāsim, ka T-Rex standarta modeļa cena sākas no 60 000 dolāru.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.