“Nissan” atklāj jauno “Navara” (+ foto)

“Nissan” publicējis attēlus un tehnisko informāciju par jaunās paaudzes pikapu.

Vizuālās pārmaiņas raksturo V-veida radiatora režģis ar bagātīgu hroma apdari un galvenie lukturi ar LED diodēm.

Automobilis izgatavots uz modernizētas iepriekšējā modeļa šasijas un ieguvis uzlabotu aizmugures tiltu, stingrāku un izturīgāku rāmi. Pikapam palielināts klīrenss un kravas kastes ietilpība, toties samazināts kravas platformas augstums, kas atvieglo smagu priekšmetu iecelšanu un izcelšanu. Jaunajam “Navara” samazināts apgriešanās rādiuss, bet salons uzlabots ar jauna dizaina centrālo konsoli, stūri, mērinstrumentu bloku, jaunu klimatkontroles vadību un multimediju sistēmu, kurai ir skārienjutīgs informācijas ekrāns.

Pikaps tiks piedāvāts ar 2,5 litru četru cilindru dīzeļdzinēju, kas pieejams divās versijās – ar 163 (403 Nm) vai 190 (450 Nm) zirgspēku jaudu. Ražotājs apgalvo, ka pie tās pašas jaudas motors kļuvis par 11% ekonomiskāks. Atgādināsim, ka pašreizējās paaudzes agregāts patērēja 11,7 litrus pilsētā, 7,5 litrus uz šosejas un 9 litrus jauktajā ciklā.

“Navara” paredzēts arī 2,5 litru četru cilindru benzīna dzinējs, taču šī agregāta tehniskie raksturlielumi nav zināmi. Transmisiju izvēlē ir sešu pakāpju manuālā vai septiņu diapazonu automātiskā pārnesumkārba.

Klientiem būs pieejamas divas jaunas virsbūves krāsas (dzeltena, tumši brūna), divvietīga vai piecvietīga kabīne, parastā vai pilnpiedziņas versija. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.