Briti uzzina detaļas par “BMW” 1.sērijas jauno paaudzi

Britu izdevums “AutoExpress” publicējis informāciju par “BMW” 1.sērijas jaunās paaudzes modeli, kas gaidāms 2018.gadā. 1.sērija pieaugs izmēros, iegūs sportiskāku izskatu un priekšējo riteņu piedziņu.

Pēc šī izdevuma rīcībā esošās informācijas jaunais 1.sērijas hečbeks taps uz tās pašas universālās platformas UKL, kas tiek izmantota jaunajam “Mini Cooper.” “BMW” ražojums būs plašāks par britu hečbeku un arī par pašreizējo modeli, kura riteņu bāze sasniedz 2690 mm. Palielināsies bagāžnieka ietilpība (pašlaik 360 litri) un aizmugures pasažieru komforts.

Pateicoties tehniskajam risinājumam ar priekšējo riteņu piedziņu aizmugures pievada vietā, tiks panākts svara samazinājums. Uz kardāna rēķina vien konstruktori ietaupīs 30 kg, turklāt pieaugs izmantoto alumīnija detaļu skaits. “AutoExpress” ziņo, ka pēc gaitas īpašībām jaunā 1.sērija būs krietni komfortablāka nekā tās platformas brālis “Mini Cooper.” Pilnpiedziņa jaunajam modelim joprojām būs pieejama par papildu maksu. Ar “Mini” 1.sērijai būs kopīga arī daļa motoru. 1.sērijas motoru klāstā būs turbo agregāti: 1,5 litru trīscilindru benzīna, 2 litru četru cilindru benzīna, kā arī divu litru četru cilindru dīzeļa motori. Par jaudīgāko 1.sērijas saimes modeli kļūs sportiskā pilnpiedziņas “M” modifikācija, kuru komplektēs ar aptuveni 360 ZS jaudīgu divlitru motoru.

Vispirms tirgū nonāks 1.sērijas trīs un piecu durvju modifikācijas, vēlāk modeļu saimi papildinās sedans, kupeja un kabriolets.

Pašreizējās paaudzes “BMW” 1.Series hečbeks Vācijā maksā, sākot no 21 900 eiro par trīsdurvju versiju ar 102 ZS benzīna motoru un sešu pakāpju manuālo kārbu.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.