“Volkswagen Polo Blue GT”: 220 km/h un 4,7 litri (+ foto)

“Volkswagen” uzsācis pieteikumu pieņemšanu jaudīgās un ekonomiskās mazauto “Polo” versijas “Blue GT” iegādei. Vācijā “Polo Blue GT” cena sāksies no 19 875 eiro.

Zem “Polo Blue GT” motora pārsega iebūvēts 1,4 litru benzīna turbo agregāts ar 140 ZS jaudu, kas aprīkots ar divu cilindru atslēgšanas sistēmu. Tādejādi “Volkswagen” kļūst par pirmo autoražotāju, kas šo tehnoloģiju ieviesis arī mazauto segmentā. Degvielas patēriņu palīdzēs iegrožot Start-Stop automātiska un speciālas aerodinamikas detaļas, bet ar papildaprīkojuma sarakstā iekļauto 7-pakāpju DSG pārnesumkārbu, “Polo Blue GT” sola izlietot vēl mazāk degvielas. Ražotāja dati liecina, ka komplektā ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu “Polo Blue GT” vidēji patērē 4,8 litrus uz 100 km, ar 7 pakāpju automātisko DSG kārbu – 4,7 litrus.   

Foto: Publicitātes foto

Tajā pašā laikā “Blue GT” ir viens no dinamiskākajiem savā segmentā – 100 km/h tas sasniedz 12,7 sekundēs, maksimālais ātrums – 220 km/h.

“Blue GT” atšķirības pazīmes ir jauna dizaina tonēti aizmugures lukturi, aizmugures buferis ar difuzoru, jumta spoileris, 17 collu riteņu diski, sliekšņu uzlikas un par 15 mm zemāka piekare.

Pirmās automašīnas klienti saņems šā gada rudenī.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.