Pirmā informācija par Golf VIII

Volkswagen Golf septītā paaudze tikai uzņem apgriezienus, bet kompānija jau ieskicē nākamās paaudzes aprises. Vācu Auto Bild, kas publicējis pirmo informāciju par jauno modeli, raksta, ka Golf VIII ieradīsies 2017.gada beigās vai 2018.gada sākumā.

Automobilis apvienos sportisku dizainu un modernu elektroniku, saglabājot Golf modelim tipiskās iezīmes. Piemēram, tiks saglabāts platais Golf raksturīgais C virsbūves statnis, taču pastiepsies riteņu garenbāze, automašīnas kopgarums neizmainīsies, tomēr tā kļūs piezemētāka un platāka. Konstrukcijā izmantos pēc iespējas vieglākus materiālus – daudzviet tēraudu nomainīs alumīnijs, bet alumīnijs tiks aizvietots ar kompozītmateriāliem. Plānota jauna elektronikas platforma, kas apvienos modernu informācijas kompleksu un palīgasistentu komplektu, jaudīgāka baterija modelim E-Golf un Plug-in hibrīdam Golf GTE, kompakts konstrukcijas modelis šasijai un piedziņas agregātiem.

Bāzes dzinējam pirmoreiz izmantos trīscilindru dīzeli, motoru gammā tiks iekļauti jauni varianti, piemēram, nišu starp 1.4 litru 140 ZS TSI un 220 ZS GTI motoru ieņems 1.8 TSI ar 180 ZS jaudu, dažiem motoriem parādīsies jaudīgākas versijas, piemēram, 2.0 TDI 184 ZS dīzelim būs variants ar 190 ZS. Jaudīgie R, R 400 un R GTD nemainītā veidā pārceļos no aktuālā modeļa. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.