Bentley 95.gadu jubilejas modelis (+ foto)

Britu luksusa automobiļu ražotājs Bentley atzīmēs 95.gadu jubileju ar īpašo versiju Mulsanne 95, kas tiks izgatavota 15 eksemplāros.

Foto: Publicitātes foto

Klienti varēs izvēlēties kādu no trim virsbūves krāsām: baltu, zilu vai sarkanu. Šādu gammu ražotājs iekļāvis apzināti, simbolizējot Lielbritānijas karoga krāsas. Pie īpašās versijas atšķirības pazīmēm jāpieskaita 21 collu riteņu diski un kompānijas logotips ar tumšu apdari.

Foto: Publicitātes foto

Mulsanne 95 interjers izdarināts ar baltu ādu un sarkanu diegu nošuvēm, sliekšņus grezno uzlikas ar uzrakstu Ninty Five, bet priekšējais un durvju paneļi rotāti ar dabīgā koka fragmentiem. Darot to, Bentley centies būt saudzīgs pret dabu – koka dekoriem izmantots materiāls, kas izzāģēts no 2007.gadā Linkonšīras grāfistē vētras laikā izgāztajiem kokiem.

Foto: Publicitātes foto

Par izmaiņām tehniskajā pildījumā Bentley neinformē, tādēļ var pieļaut, ka zem motora pārsega atrodas standarta dzinējs – 6,75 litru V8 agregāts, kas attīsta 512 ZS jaudu un 1020 Nm griezes momentu. Komplektā ar ZF astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu šāds tandēms simtu sasniedz 5,3 sekundēs. Bāzes komplektācijā standarta Mulsanne maksā 228 200 mārciņu (248 400€). Visi jubilejas eksemplāri paredzēti vienīgi Lielbritānijas tirgum.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.