“Dartz Drive Hard” par 2,4 miljoniem (+ foto)

Latvijas uzņēmums “Dartz” izgatavojis visu laiku ekstrēmāko “G 63 AMG 6×6.” Modifikācija “Drive Hard” uzbūvēta pēc kāda bagāta klienta specpasūtījuma, kas par darbu samaksājis 2,4 miljonus eiro.

Foto: Autobild.de

Klients nav vēlējies publicitāti, tādēļ automašīnas attēli ar nolūku veidoti tā, lai sīkākas detaļas nebūtu saskatāmas, bet salona attēli netiek rādīti.

Foto: Autobild.de

Vācu “Autobild,” kam izdevies uzzināt dažas nianses par šo projektu, raksta, ka bruņotais spēkrats paredzēts kādam klientam no Latīņamerikas. Automašīnas dizains noskatīts no kinofilmas „Cietais rieksts 5,” tā pārklāta ar aptuveni tonnu smagām bruņu plāksnēm un atbilst augstākajai kategorijai (B8), kas iespējama automobilim, bet standarta 544 ZS V8 Biturbo motors tagad attīsta 1019 ZS, lai spētu tikt galā ar tagad jau gandrīz līdz piecām tonnām pieaugušo kopējo masu. Salona iekārtojumam esot izmantota itāļu kompānijas Luxpel ādas apdare, kas veidota speciālā kamuflāžas dizainā.    

Dartz Drive Hard Helsinku ostā, iespējams, ceļā uz Latīņameriku Foto: Autobild.de

Dartz apvidnieks ar “Cietā rieksta 5” dizainu bez bruņu pārklājuma maksāšot 1,5 miljonus eiro. Drīzumā kompānija sola modifikācijas, ko radot, dizaineri idejas smelsies no kinofilmām “Indiana Jones” (“Indiana Džonss”) un “Jurassic Park” (“Juras laikmeta parks”).   

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Foto: Autobild.de

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.