Meklē 80 “Honda CR-V” ar pārāk maziem bremžu diskiem

Japānas autobūves kompānija “Honda” izsūtījusi paziņojumu par atsaukumu 8308 krosovera “CR-V” īpašniekiem, kuriem jāiegriežas servisos, lai pārbaudītu viņu automobiļu bremžu disku atbilstību standartam.

Atklājies, ka 1400 jaunās paaudzes “Honda CR-V” automobiļiem (versijas ar dīzeļdzinēju) 17 collu bremžu disku vietā uzstādīti 16 collu bremžu diski, kā rezultātā intensīvas lietošanas režīmā tie ātri pārkarst un bremžu efektivitāte krasi samazinās.

Vācijas tirgū pārdoti 20 šādi automobiļi, ES – 80, bet visā pasaulē 1400. Lai atklātu nepareizi samontētos spēkratus uz pārbaudēm servisu centros nāksies ierasties visiem 8308 automobiļiem, kas izgatavoti laika posmā no 2012.gada 18.decembra līdz 2013.gada 20.martam. Kļūme atgadījusies Svindonas rūpnīcā (Lielbritānija), kas “CR-V” ražo ES un Dienvidāfrikas tirgiem.

“Honda” atklāj, ka pārbaude servisā prasīs pusstundu laika, un, ja tiks konstatēts, ka automobilim uzstādīti nepareizi bremžu diski, bremžu kluči un diski tiks nomainīti pusotras stundas laikā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.