“Maserati” 100 gadu jubilejas modelis (+ foto)

Ņujorkas motoršovā patlaban skatāms “MC Centennial Edition,” “Maserati” īpašais modelis, ko kompānija sagatavojusi par godu savai 100 gadu jubilejai.

Foto: Publicitātes foto

“Centennial Edition” pamatā ir modelis “MC,” kas no standarta produkcijas atšķiras ar īpašu virsbūves krāsojumu, izmeklētu ādas salona apdari ar kontrastdiegu nošuvumu un “Maserati” logotipu uz sēdekļu galvas balstiem, kā arī īpaša dizaina vieglmetāla riteņu diskiem, kuru centru grezno 100.gadu jubilejas emblēma.

Foto: Publicitātes foto

Īpašās modifikācijas tehniskais pildījums nav mainīts – zem pārsega tāpat kā rūpnīcas standarta produkcijai – 4,7 litru V8 dzinējs, kas attīsta 470 ZS un strādā pārī ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

“Centennial Edition” tirdzniecībā nonāks jūlijā, cena vēl nav zināma. Īpašo versiju klienti varēs izvēlēties “GranTurismo” kupejas vai “GranCabrio” kabrioleta izpildījumā.

Foto: Publicitātes foto

“Maserati GranTurismo MC Stradale” standarta modelis Vācijas tirgū maksā 152 320 eiro. 100 km/h divdurvju kupeja sasniedz 4,5 sekundēs un var paātrināties līdz 303 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.