Atjaunotais “Maybach” debitēs rudenī (+ foto)

Visgreznākais un dārgākais “Mercedes-Benz” S klases variants, kas tiks piedāvāts ar atjaunotā “Maybach” vārdu, debitēs šā gada rudenī gandrīz vienlaicīgi Guangdžou (20.11) un Losandželosas (21.11) autoizstādēs.

Vācu kompānijas pārstāvis britu žurnālistiem atklājis, ka jaunais “Maybach” būs par 20 cm garāks par pagarinātās S klases modeli, tam būs 3185 mm riteņu garenbāze, greznāks un dārgāks aprīkojums, kā arī virkne stilistisku elementu, kas izcels tā ekskluzivitāti.

Maybach 2010.gada modelis Foto: Publicitātes foto

“Maybach” maksās gandrīz divas reizes vairāk par modeli “S600,” kas pie “Mercedes” dīleriem nopērkams par 165 000 eiro. Versija “Pullman,” kas tiks piedāvāta vēlāk, parastās S klases bāzes modeļa garumu pārsniegs par metru un būs aprīkota ar papildu sēdekļu rindu.

Maybach 2010.gada modelis Foto: Publicitātes foto

“Daimler” sastāvā ietilpstošais “Maybach” smagi cieta 2008.gada pasaules finanšu krīzē, dārgos limuzīnus praktiski pārstāja pirkt un kompānijas vadība pieņēma lēmumu par likvidāciju. 2014.gadā pasaule uzzināja, ka “Maybach” atgriežas, šoreiz – kā S klases apakšzīmols. 

Maybach 2010.gada modelis Foto: Publicitātes foto

Foto: Worldcarfans.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.