“Lada Granta” Vācijā – martā pārdots 1 eksemplārs (+ foto)

Ja runa ir par ekskluzivitāti, tad “Lada Granta” Vācijā ir absolūts unikums tā iemesla dēļ, ka otru šādu automobili Vācijas ceļos diezin vai ieraudzīt.

Lada Granta tikpat ekskluzīvs kā Aston Martin Rapide Foto: Publicitātes foto

No marta tirgus pārskata, ko publicējuši vācu mediji, var secināt, ka Krievijā tapušais mazcenas sedans ir vismaz tikpat ekskluzīvs kā “Aston Martin Rapide,” “Honda CR-Z,” “Lotus Elise” un “Evora” vai “Wiesman Roadster,” kas pagājušajā mēnesī arī atraduši tikai vienu pircēju.

vai Wiesmann Roadster Foto: Publicitātes foto

Labāk veicies pat super dārgā “Rolls-Royce” (cena – virs EUR 400 000) dīleriem, kas realizējuši pa vienam “Ghost” un “Phantom” eksemplāram, savukārt “Granta” nepērk pat neskatoties uz vilinoši mazo cenu, kas nesasniedz pat EUR 9000. Šāds aprēķins britu limuzīna pircējam diezin vai ienāk prātā, taču par summu, ko tas izdod vienu “Rolls-Royce,” varētu iegādāties gandrīz 50 “Lada Granta.”

vai Lotus Evora Foto: Publicitātes foto

Atgriežoties pie statistikas un pievēršoties martā visvairāk pirktajiem automobiļiem, redzam, ka līderis pārliecinošs līderis ir “VW Golf,” ko izvēlējušies 20 393 pircēju. Arī otrajā un trešajā vietā “Volkswagen” pārstāvji – vidējās klases bestsellers “Passat” (6800) un kompaktās klases krosovers “Tiguan” (6486).

Marta mēnesī Vācijas tirgū dominē VW Golf Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.