“Audi” parādījis krosovera “Q4” prototipu (+ foto)

Vācu autobūves kompānija Audi parādījusi kompakta krosovera prototipa attēlus, kas nākotnē pārtaps par sērijveida krosoveru Q4.

Prototips, kas jau aprīļa beigās būs skatāms Pekinas motoršovā, izgatavots pēc līdzības ar allroad shooting brake konceptu, kas debitēja Detroitas autoizstādē gada sākumā. No Detroitas koncepta Q4 prototips atšķiras ar piecdurvju virsbūvi, savādākiem diožu lukturiem, modernizētiem bamperiem un sliekšņu un riteņu arku noformējumu, kas zaudējuši plastikāta uzlikas.

Foto: Audi Design

Audi allroad shooting brake bija aprīkots ar hibrīda iekārtu, kuras sastāvā iekļauts 292 ZS divlitru turbo „četrinieks,” 8,8 kilovatstundu litija-jonu akumulatoru bloks un S-tronic divsajūgu kārba ar integrētu elektromotoru. 

Par Pekinas prototipa tehnisko pildījumu informācijas nav, tomēr zināms, ka sērijveida modelis jau apstiprināts un Audi to virzīs kā BMW X4 konkurentu. Jau agrāk bija zināms, ka tuvākajos gados Audi krosoveru gamma papildināsies ar kompakto Q1, sportisko Q6 (BMW X6 konkurents) un flagmani Q8, kas stāsies pretī topošajam BMW X7. 

Foto: Audi Design

Foto: Audi Design

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.