“Trion Nemesis” ar 2000 ZS jaudu (+ foto)

Amerikāņu kompānija Trion Nemesis gatavo superauto, kas izaicinās pasaules eliti ar Bugatti Veyron priekšgalā.

Vai gan var būt vēl draudīgāka kombinācija par “Nemesi” (grieķu atriebības dieviete (ir arī citas nozīmes)) un “Predator Mode” (plēsoņas režīms), ko amerikāņu kompānija “Trion Supercars” gatavojas apvienot savā jaunajā 2000 ZS superauto, kas pagaidām eksistē tikai kompjūtera skicēs?

Laikam jau nē, tādēļ, ja amerikāņu ieceres piepildīsies, līdzšinējiem ātruma rekordistiem (“Bugatti Veyron,” “Hennessey Venom GT”) var klāties plāni – “Nemesis” astoņu cilindru motors ar divām turbīnām attīsta 2000 ZS, kas teorētiski līdz 100 km/h ļauj paātrināties 2,8 sekundēs un sasniegt 435 km/h vai pat vairāk.

Foto: Publicitātes foto

Automašīnas konstrukcijā iekļautais “Predator Mode” izmainīs virkni parametru, sagatavojot to agresīvākam braukšanas režīmam. Ieslēdzot “Predator Mode” mainīsies piekares augstums, maksimālo apgriezienu ierobežotāja darbība, izplūdes sistēmas skaņa, kā arī interjera izgaismojums. Visas elektroniskās sistēmas varēs kontrolēt ar skārienjutīgu virsmu palīdzību. Superauto konstrukcijai izmantos oglekļa šķiedru un inkonelu – karstumizturīgu materiālu uz niķeļa bāzes. Nemesis būs visai ietilpīgs bagāžnieks, kurā varēs pārvadāt golfa spēles piederumus un aktīvo aerodinamikas elementu komplekts, kas palīdzēs saglabāt optimālo piespiedējspēku.

 “Trion Supercars” 2012.gadā dibināja auto dizainers Ričards Patersons, kas savu 29 gadu pieredzi kaldinājis sadarbībā ar “General Motors,” “Chrysler,” “Tesla” un “Fisker.” 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.