Avārijā nāvējoši traumēts gājējs

Vakar Latvijā reģistrētas 45 avārijas, kurās cieta 16 cilvēki, bet kāds gājējs negadījumā gāja bojā, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Vakar uz Ventspils šosejas 1969.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “VW” uzbrauca 1969.gadā dzimušam gājējam, kurš gāja pa ceļa braucamo daļu. Gājējs mira notikuma vietā.

Vairākās avārijās vakar cieta cilvēki. Lielvārdē, Rembates un Meža ielas krustojumā, vakar saskrējās automašīnas “Peugeot 307” un “Chrysler”. Pēc negadījuma slimnīcā tika nogādāti 1976. un 1989.gadā dzimuši vīrieši. Garkalnes novadā saskrējās automašīnas “Škoda”, kuru vadīja 1976.gadā dzimusi sieviete, automašīna “VW”, kuru vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis, un automašīna “Mitsubishi”, kuru vadīja 1958.gadā dzimusi sieviete. Pēc negadījuma slimnīcā tika nogādāti automašīnu “Škoda” un “Mitsubishi” vadītāji. Savukārt Rīgā, Piedrujas ielā, 1986.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Honda” uzbrauca 1993.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā.

Vakar Engures novadā 1987.gadā dzimis vīrietis brauca ar nereģistrētu kvadraciklu “Artic Cat”, netika galā ar tā vadību, nokrita un guva miesas bojājumus. Negadījumā gūtās traumas bija tik smagas, ka motobraucēju nācās nogādāt slimnīcā. Saldus novadā 1989.gadā dzimis vīrietis brauca ar krosa motociklu “Kawasaki” un krita. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā. Savukārt Rēzeknē 1984.gadā dzimis vīrietis, braucot ar motociklu “Suzuki”, neizvēlējas drošu braukšanas ātrumu, netika galā ar motocikla vadību, kā rezultātā iebrauca ceļa apmalē un apgāzās. Vadītājs tika ievietots slimnīcā.

Policisti vakar noķēruši arī 33 ceļu satiksmes dalībniekus, kuri bija alkohola reibumā. Visvairāk dzērušu ceļu satiksmes dalībnieku – 14 – noķerti Rīgas apkārtnē, Kurzemē – 8, Zemgalē – 6, Vidzemē – 3, bet Latgalē – 2 – iereibuši ceļu satiksmes dalībnieki.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar aizturēti 257 autovadītāji. Tradicionāli visvairāk šo pārkāpumu – 117 – fiksēti Rīgas apkārtnē, kam seko Zemgale – 75, Vidzeme – 27, Kurzeme – 20 – un Latgale – 18.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.