“Mitsubishi” samazina “Outlander PHEV” cenu (+ foto)

Japānas autobūves kompānija “Mitsubishi” samazina “Outlander PHEV” cenu – ar trīs „sirdīm” komplektētais hibrīda krosovers turpmāk maksās par 2000 eiro mazāk.

Agrāk “Outlander PHEV” cena bija 41 990€, taču nolūkā iegūt jaunus klientus, “Mitsubishi” izšķiries par cenu samazinājumu. Arī pēc tās hibrīdmodifikācija maksā par aptuveni 8000€ vairāk nekā pilnpiedziņas “Outlander” ar 150 ZS benzīna motoru, toties pircējs iegūst pasaulē pirmo elektriskās piedziņas automobili ar pastāvīgo pilnpiedziņu.

Foto: Publicitātes foto

“Outlander PHEV” aprīkots ar diviem elektromotoriem (katram 82 ZS), kas atrodas pie priekšējās un aizmugurējās ass un 2 litru 121 ZS benzīna dzinēju, kas vajadzības gadījumā pieslēdzas elektromotoriem. Hinbrīdiekārtas kopējā jauda 203 ZS.

Foto: Publicitātes foto

Tikai ar elektrību “Outlander PHEV” var nobraukt 52 km, netērējot ne gramu degvielas, bet hibrīda režīmā vidējais degvielas patēriņš būs tikai 1,9 litri uz 100 km. Atkarībā no braukšanas apstākļiem un baterijas stāvokļa automātiskā iekārtas vadības sistēma izvēlas piemērotāko režīmu. Režīmā “EV Drive” krosovera priekšējos un aizmugures riteņus piedzen abi elektromotori, bet “Hybrid” režīmā pieslēdzas benzīna motors, kas darbojas kā ģenerators un palīdz uzlādēt akumulatorus. Ražotājs norādījis, ka ar pilnībā uzlādētiem akumulatoriem un piepildītu degvielas tvertni “Outlander PHEV” var nobraukt 823 km.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.