BMW būs septiņvietīgs krosovers X7 (+ foto)

Mediji vēsta, ka BMW gatavo septiņvietīga krosovera projektu, kas tiks realizēts dažu tuvāko gadu laikā. Ziņu aģentūra Reuters apgalvo, ka ar šādu paziņojumu BMW nāks klajā piektdien, 28.martā.

Šajā datumā tiks paziņots par Spartanburgas (ASV) rūpnīcas ražošanas jaudas palielināšanu, kas notiek tiešā saistībā ar jauno projektu.

Tādejādi Spartanburgas rūpnīca, kas ražo X3, X5 un X6 krosoverus un nodarbina vairāk nekā 7000 strādājošo, cer palielināt saražoto automašīnu skaitu līdz 400 000 eksemplāriem gadā. BMW X7 kļūs par bavāriešu krosoveru gammas flagmani, būs komplektēts ar trim sēdekļu rindām un paredzēts pārsvarā Ziemeļamerikas tirgum, kur lieliem luksusa klases automobiļiem ar plašu salonu, joprojām ir liels pieprasījums.  

BMW X7 testu prototips Foto: Publicitātes foto

2013.gada janvārī Kalifornijas ceļos tika nofotografēts BMW X7 testu prototips. Sarunā ar nomaskētā izmēģinājumu auto vadītāju noskaidrojās, ka X7 sērijveida ražošana plānota jau 2014.gadā. Kompānijas pārstāvju gan uzskata, ka krosoveru flagmanis līdz konveijeram ātrāk par 2017.gadu netiks.  

BMW X7 testu prototips Foto: Publicitātes foto

BMW X7 testu prototips Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.