Amerikāņi izgatavo pasaulē dārgāko “Tesla” elektromobili (+ foto)

ASV kompānija “T Sportline” prezentējusi aksesuāru komplektu elektriskās piedziņas sedanam “Tesla Model S,” kas šī jau tā dārgā spēkrata cenu teju dubulto.

Foto: Publicitātes foto

Pēc kompānijas speciālistu apgalvojuma, „pasaulē dārgākā Tesla” izgatavota uz jaudīgākās modifikācijas Performance bāzes, ko no rūpnīcas piegādā ar 416 ZS elektromotoru, 85 kilovatstundu bateriju un papildu ekstru komplektu ar 21 collu riteņiem, stikla jumtu un pneimatisko piekari, kas kopumā izmaksājis 123 700 dolāru.

Foto: Publicitātes foto

“T-Sportline” no savas puses pievieno zelta krāsas riteņu diskus, papildu oglekļa šķiedras – plastikāta aerodinamiskos elementus, savādāku virsbūves krāsu, kas panākta, pārlīmējot to ar M3 plēvi, audio sistēmu 9,5 tūkstošu vērtībā, izklaides sistēmu aizmugures pasažieriem, salona izgaismojumu ar gaismas diodēm, kā arī ekskluzīvu salona apdari par 25 000 dolāru.

Foto: Publicitātes foto

Komplektā iekļauta palīgsistēma, kas brīdina par šķērsli automobiļa aklajā zonā (rūpnīcas modelim tā nav pieejama pat par papildmaksu), kā arī īpašs durvju izgaismojums, kas tās atverot, izgaismo uz zemes “Tesla” emblēmu.

Foto: Publicitātes foto

Kopā ar “T Sportline” pārveidojumiem “Tesla Model  S” cena sasniegs 205 820 dolāru.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.