“Alpina BMW M6” ir pa spēkam 318 km/h (+ foto)

Ženēvas autoizstādē “Alpina” demonstrē savu ātrāko modeli – kupeju “B6 Biturbo Gran Coupé,” kas 100 km/h sasniedz 3,9 sekundēs un var paātrināties līdz 318 km/h.

“Alpina B6 Biturbo Gran Coupé” izgatavots uz “BMW” 6.sērijas “M6 Gran Coupe” bāzes un apgādāts ar 4,4 litru astoņu cilindru benzīna motoru, kas attīsta 540 ZS jaudu un 730 Nm griezes momentu un strādā pārī ar „ZF” astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.  

Foto: Publicitātes foto

Sportiskā kupeja jau sērijveidā komplektēta ar pilnpiedziņu un piekari, ko var regulēt četros režīmos, sākot ar “Comfort” un beidzot ar “Sport.” “Comfort” režīmā motora skaņa zemāko apgriezienu diapazonā tiek pieklusināta ar speciālu izplūdes sistēmas aizvaru palīdzību, kas ir pilnībā atvērti, kad vadītājs pārslēdzas uz “Sport” režīmu.

Foto: Publicitātes foto

Salons jau standarta izpildījumā būs ar ādas, koka un klavierlakas apdari, bet “Alpina” no savas puses pievieno dažādas individuālās komplektēšanas iespējas. “B6” ir 20 collu riteņi ar “Michelin” supersport riepām, jaunas konstrukcijas aerodinamikas komplekts, kas nodrošina labāku motora dzesēšanu un stabilitāti braucot lielā ātrumā.

Foto: Publicitātes foto

6.sērijas “Gran Coupe” ekskluzīvākā modifikācija “Alpina” izpildījumā maksās vismaz 126 500 eiro. Pieteikties tās iegādei iespējams kaut tūlīt. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.