“Playboy” izvēlas labākos automobiļus (+ foto)

Erotiskais dzīvesstila izdevums “Playboy” izvēlējies gada labākos automobiļus. Uzvarētāja godā tika celts “Jaguar F-Type” sportkārs, kas tika izvēlēts par stilu, dinamiku un atbilstību zīmola ideoloģijai.

Divvietīgais “Jaguar F-Type” rodsters aprīkots ar trīslitru sešu cilindru benzīna motoru un mehānisko kompresoru, kas pircējam tiek piedāvāts divās jaudas versijās – ar 340 un 380 ZS jaudu. “F-Type” topmodelim zem motora pārsega atrodas astoņu cilindru 495 ZS jaudīgs benzīna motors, kas piepalīdzot turbīnai spēj attīstīt 495 ZS jaudu un 100 km/h sasniedz 4,3 sekundēs.

Vācijā 340 ZS versijas cena sākas no 70 000 eiro, bet topmodeļa cena pārsniedz 100 000 eiro.

“Playboy” nosaucis labākos vēl četrās kategorijās. Par labāko sedanu tika atzīts “Mercedes-Benz CLA 250,” kas aiz sevis atstāja “Cadillac CTS,” “Audi RS7” un “Mazda3.” Labākā sportkāra nosaukumu “Playboy” piešķira “Chevrolet Corvette Stingray,” kas apsteidza “Aston Martin V12 Vantage S,” “SRT Viper” un “Porsche Cayman,” labākā apvidus automobiļa gods tika atdots “Range Rover Sport” (tālāk “BMW X5” un “Subaru Forester”), bet par videi draudzīgāko jeb zaļāko automobili kļuva “Honda Accord Hybrid” (tālāk “BMW i3,” “Tesla Model S,” “Chevrolet Cruze Diesel”).

Labākais sportkārs – Chevrolet Corvette Stingray Foto: Publicitātes foto

Labākais apvidus auto – Range Rover Sport Foto: Publicitātes foto

Labākais sedans – Mercedes-Benz CLA 250 Foto: Publicitātes foto

Videi draudzīgākais modelis – Honda Accord Hybrid Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Uzvarētāja godā Jaguar F-Type Foto: Playboy

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.