„Lada 4×4” ražos līdz 2021.gadam (+ foto)

„ AvtoVAZ”” atstās piedāvājumā ilgdzīvotāju „Lada 4×4” līdz pat 2021.gadam. Lai neatpaliktu no konkurentiem, apvidus auto tiks modernizēts, konstrukciju papildinās ar jauniem uzlabojumiem un jaunām funkcijām. Iepriekšējie plāni paredzēja, ka „Lada 4×4” no ražošanas noņems 2017.gadā.

„Lada 4×4” projekta vadītājs Anatolijs Moskaļuks atklājis, ka drīzumā krosovers iegūs uzlabotu salonu ar jaunu centrālo konsoli, centrālo tuneli un savādāka dizaina durvju uzlikām. Aizmugures pasažieriem tiks iekārtots apsildes un ventilācijas pievads, aprīkojumu papildinās ar kondicionieri no „Lada Kalina,” sēdekļu apsildi, elektriskajiem stiklu pacēlājiem, spoguļus aprīkos ar elektropievadu un apsildes funkciju.

Modernizēto „4×4” komplektēs ar 1,6 litru „Lada Priora” astoņu vārstu dzinēju, kas šajā gadījumā attīstīs 83 ZS („Priora” – 90 ZS), jaunu apakšrāmi, kā arī stūres mehānisma detaļām, kas aizgūtas no „Renault Logan.” Paredzēts, ka tiks nomainīts kartera vāks un uzstādīti jaunas konstrukcijas kardāna krustiņi. 

Visi uzskaitītie jaunievedumi tiks ieviesti līdz 2017.gadam.

„Lada 4×4” modernizācijas process tika uzsākts 2013.gadā – sākot ar pērno gadu virsbūve tiek sagatavota jaunā modernākā krāsošanas cehā, drīzumā tiek solīta labāka bremžu iekārta, modificēta piekare un transmisija.

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.