ALD Automotive jau miljons automašīnu

Starptautiskais pilna servisa līzinga un autoparku vadības uzņēmums ALD Automotive šonedēļ svin zīmīgu jubileju – ar kompānijas atbalstu pa 37 pasaules valstu ceļiem šobrīd brauc jau miljons automašīnu. Desmit gados kopš ienākšanas tirgū ALD Automotive kļuvusi par otro lielāko līzinga kompāniju Eiropā un trešo lielāko pasaulē, un nozīmīgās robežas sasniegšana ir uzskatāms straujās izaugsmes apliecinājums.

Foto: Pulbicitātes attēls

Kopš nesenās ekonomiskās krīzes gadiem pilna servisa līzings un autoparka vadība iegūst aizvien lielāku popularitāti uzņēmumu vidū. Šobrīd pilna servisa līzingu izmanto aptuveni 40% no visu Eiropas uzņēmumu autoparkiem. Arī Baltijā šī tendence pieņemas spēkā un ārpakalpojumus autoparka uzturēšanā izmanto jau 10% uzņēmumu.

«Lai arī ALD Automotive Baltijā darbojas salīdzinoši nesen, mūsu autoparks jau pārsniedzis trīs tūkstošus automašīnu. Tādējādi esam kļuvuši par vadošo pilna servisa līzinga kompāniju reģionā un turpinām augt,» uz savu pienesumu miljons automašīnu robežas sasniegšanā norāda ALD Automotive Pārdošanas vadītājs Baltijas valstīs Mārcis Mauriņš.

Piedāvājot pilna servisa līzingu un autoparku vadību, kā arī inovatīvus risinājumus un kvalitatīvu klientu servisu, ALD Automotive nodrošinājusi stabilu izaugsmi un spējusi izcīnīt vietu starp pasaules vadošajām nozares kompānijām. To sekmējusi lokalizētā pieeja filiālēm 37 valstīs un  3 valstīs sadarbībā ar partneriem. Tās strādā, ņemot vērā attiecīgās zemes tradīcijas un īpatnības, taču vienlaikus klientiem nodrošina atbalstu starptautiskā līmenī.

Liela nozīme panākumos ir tehnoloģiskajiem risinājumiem. ALD Automotive nodrošina interneta rīkus un mobilās aplikācijas automašīnu lietotājiem un autoparka pārvaldībai. Uzņēmums arī ir viens no nozares līderiem korporatīvās sociālās atbildības jomā, rūpējoties par vidi un papildinot autoparku ar dabai draudzīgākiem, mazāk degvielas patērējošiem spēkratiem, kā arī hibrīdautomobiļiem un elektromobiļiem.

Miljons automašīnu ir nozīmīgs sasniegums, tomēr tas nemaina ALD ilgtermiņa apņemšanos nepārtraukti uzlabot klientu servisu, piedāvāt vairāk produktu, kļūt pieejamākiem un nodrošināt augstu kvalitāti par saprātīgu cenu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.