“Audi A3” g-tron maksās 25 900 eiro (+ foto)

Audi A3 g-tron ir pilnībā gatavs doties ceļā. Tā iepriekšpārdošana Vācijā tiek uzsākta 13.februārī par bāzes cenu 25 900 eiro. Izmantojot Audi e-gāzes degvielas karti, klienti, ja vien viņiem ir tāda vēlēšanās, par sava A3 g-tron degvielu var izvēlēties Audi e-gāzi, kas neatstāj negatīvu ietekmi uz vidi.

Audi A3 g-tron ir daļa no četru gredzenu zīmola jaunās, integrētās un ilgtspējīgās mobilitātes koncepcijas. Modeļa 1,4 litru TFSI dzinēju ar 81 kW (110 ZS) jaudu iespējams darbināt, izmantojot dabasgāzi, Audi ražoto e-gāzi vai benzīnu. Braucot tikai e-gāzes režīmā, g-tron vispār nerada CO2 izmešus.

Audi e-gāze ir sintētiskais metāns, kas tiek ražots Audi e-gāzes ražotnē Lejassaksijas federālās zemes ciematiņā Verltē, Vācijā, kas ir pirmā šāda veida ražotne pasaulē. Ar Audi e-gāzi darbināmais A3 Sportback g-tron šobrīd ir videi nekaitīgākais pārvietošanās veids garākiem pārbraucieniem. Tas ir tādēļ, ka Audi e-gāzes ražošanas procesā ar zaļajiem energoresursiem tiek izmantots tikpat daudz CO2, cik tiek saražots, braucot ar Audi A3 g-tron gāzes režīmā. Audi A3 g-tron patērē vidēji 3,2-3,3 kilogramus gāzes uz 100 kilometriem. Pašreizējā degvielas cena ir 3,50 eiro uz 100 kilometriem.

Audi e-gāzes pirkšanas princips ir tiešs un atbilst atjaunojamo energoresursu izplatīšanas principam. Audi reģistrē nopirktās gāzes daudzumu, ko klients ir iegādājies ar Audi e-gāzes degvielas karti, un nodrošina, ka tieši tikpat daudz Audi e-gāzes nonāk Vācijas kopējā dabasgāzes tīklā.

Klienti, kuri izvēlas šo iespēju, var iegūt Audi e-gāzes degvielas karti par vien 14,95 eiro mēnesī. Papildus Audi e-gāzes degvielas karte nodrošina atlaidi katra klienta atkārtoti iepildītās gāzes cenai. Karti iespējams izmantot Audi e-gāzes iegādei vairāk nekā 650 degvielas uzpildes stacijās Vācijā.

Audi A3 Sportback G-Tron. Foto: Audi

Audi A3 Sportback G-Tron. Foto: Audi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.