Basketbola klubs VEF Rīga saņem jaunas Audi un Volkswagen automašīnas

„Latvijas populārākās vīriešu basketbola komandas tradīciju turpinātāja VEF Rīga ir pārbaudīta vērtība, gluži kā Audi. Tā gadiem ilgi priecē skatītājus ar labu spēli un rezultātiem gan Latvijas Basketbola līgā, gan starptautiskajā arēnā. Līdzjutēji zina, ka viņu iemīļotais klubs nepievils un vienmēr tieksies pēc uzvarām. To pašu no savām automašīnām sagaida Audi īpašnieki,” pasniedzot automašīnu atslēgas VEF Rīga vadībai, uzsvēra Moller Auto Rīga direktore Ilze Zoltnere. 

Foto: Publicitātes foto

„Mēs novērtējam VEF Rīga centienus apgūt jaunas teritorijas un apņēmību iekļūt Eiropas prestižākajā klubu turnīrā, kas ļautu Latvijas vārdam skaļi izskanēt plašajā Eiropā. Ceram, ka mūsu atbalsts palīdzēs komandai ar jaunu sparu doties uz izvirzītajiem mērķiem un gūt jaunas uzvaras,” piebilda Moller Auto Krasta Volkswagen centra direktore Izīda Gerkena.

Foto: Publicitātes foto

Sadarbības līgums ir noslēgts uz sezonu un šajā laikā, klubs varēs ne vien izmantot automašīnas, bet arī bez maksas veikt regulārās tehniskās apkopes. Tādējādi visas rūpes par VEF Rīga jauno autoparku uzņemsies Moller Auto.

Foto: Publicitātes foto

„Esam gandarīti par sadarbību ar Moller Auto, kas ir nozīmīgs un prestižs uzņēmums Latvijas automobiļu tirgū. Moller Auto un VEF Rīga vieno gatavība jauniem izaicinājumiem un tiekšanās pēc augstiem ilgtermiņa mērķiem, kas Latvijas čempionvienības gadījumā ilgtermiņā nozīmē iekļūšanu Eirolīgā, kontinenta prestižākajā turnīrā,” teica VEF Rīga padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups.

Foto: Publicitātes foto

Basketbols Latvijai vairākkārt atnesis spožu slavu un sporta nozarē, arī basketbola klubs VEF, savu meistarību apliecinājis ne vienu reizi vien. Notikumi basketbola pasaulē skaidri apstiprinājuis sabiedrības joprojām lielo interesi par šajā sporta veidā notiekošo. VEF komanda sniedz ievērojamu ieguldījumu basketbola attīstībā Latvijā – tā ir kļuvusi gan par valsts labāko komandu šajā sporta veidā, organizē vērienīgāko basketbola turnīru “VEF Rīgas skolu superlīga”, kā arī diennakts basketbola turnīru “Krastu mačs”, ko diennaktī apmeklē ap 100 000 skatītāju. VEF Rīga ir basketbola patriotu klubs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.