„BMW X3” pēdējā modernizācija (+ foto)

„BMW” Ženēvas autoizstādē (no 6.3) nodemonstrēs krosovera „X3” modernizēto variantu, kas atšķiras ar nelieliem vizuāliem pārveidojumiem un komplektēts ar jaudīgāku un ekonomiskāku dīzeļdzinēju.

Foto: BMW Group

Modernizētajam variantam izveidoti jaunas formas galvenie lukturi, priekšējais buferis un radiatora reste. Jauns dizains arī riteņu diskiem (pieci jauni veidi) un sānu spoguļiem, kuru korpusos tagad integrēti LED pagriezienu rādītāji dublētāji. Izvēlei pievienoti četri jauni virsbūves krāsu varianti

Foto: BMW Group

Motoru klāstam pievienoti divi jauni dīzeļdzinēji ar 150 un 190 ZS jaudu. Pēdējais tagad attīsta 190 ZS (agrāk 184) un 400 Nm (agrāk 380). Uz 100 km/h tas patērē 5,2 litrus (par 7,1% mazāk nekā priekštecis) un var nodrošināt paātrinājumu līdz simtam 8,1 sekundē (agrāk 8,5). Savukārt 150 ZS dīzelis kombinācijā ar aizmugures riteņu piedziņu, Start-Stop sistēmu, astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un zemas rites pretestības riepām 100 km varēs nobraukt, iztērējot vien 4,7 litrus.

Foto: BMW Group

Bez jau nosauktā modernizētā motora, „X3” piedāvājumā ir vēl pa trim benzīna un dīzeļa agregātiem, kas pārklāj jaudas diapazonu no 150 līdz 313 zirgspēkiem. Transmisiju izvēlē – sešu pārnesumu mehāniskā vai astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Foto: BMW Group

Palīgasistentu komplektā būs tuvo/tālo gaismu automātiskais pārslēdzējs, parkošanās palīgsistēma, sistēma, kas brīdina par joslas pārkāpšanu un iespējamo sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli.

Foto: BMW Group

Ženēvā skatāmais „X3” pēdējais variants pirms plānotās jaunās paaudzes, kas ieradīsies 2016.gadā.

Foto: BMW Group

Foto: BMW Group

Foto: BMW Group

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.