ZOE karaliskās dzimšanas dienas svinības (+ foto)

Ir pārdotas jau 10 000 ZOE automašīnas, ko Euro NCAP nodēvēja par 2013. gada labāko supermini automašīnu, un, aizsākot 2014. gadu, tirdzniecībā ir pieejami vēl vairāki pārsteigumi.

Īpaša vieta īpašai automašīnai… Renault Z.E. klāsta vadošais modelis ZOE lepni iebrauca pa Versaļas pils vārtiem, lai nosvinētu savu pirmo dzimšanas dienu.

Foto: Publicitātes foto

Kopš 2013. gada 29. jūlija, kad Renault un Versaļas pils pārstāvji noslēdza sadarbības līgumu, pils darbinieki (Versaļas pils un Marli pils parka apsargi, dārznieki un administrācijas darbinieki…) izmanto 23 elektroauto (10 Twizy, 10 Kangoo ZE, 3 ZOE). Tās teritorijā ir uzstādītas trīsdesmit uzlādes stacijas. Šī sadarbība nodrošina dārzu vides aizsardzību un veicina komfortu un drošību tiem 12 miljoniem viesu, kas ik gadu apmeklē šos tūrisma objektus.

Vislabāk par ZOE var pastāstīt tās vadītāji. Kā dāvanu pirmajā jubilejā Renault saņēma lielu un sajūsmas pilnu atsaucību, kad tas uzaicināja auto īpašniekus sapulcēties un dalīties savā pieredzē par ZOE. Daudzi ir pārliecināti, ka pietiek tikai veikt testa braucienu ar elektroauto, lai ikviens vēlētos tādu iegūt sev: 98% ZOE īpašnieku ir apmierināti ar tā sniegumu, savukārt 97% ieteiktu to citiem. Līdzās braukšanas baudījumam klienti novērtē arī ZOE sniegto komfortu: nekāda trokšņa, nekādu vibrāciju un vienmērīgs paātrinājums (nav jāpārslēdz ātrumi).

Foto: Publicitātes foto

Drošības ziņā ZOE atbilst visaugstākajiem standartiem. Nesen Euro NCAP, neatkarīga testēšanas organizācija, to nosauca par „Labāko 2013. gada elektroauto”.

Benuā, 50 gadus vecajam ārstam, kuru interesē jaunās tehnoloģijas, šī automašīna sniedz daudz mierīgāku skatu uz dzīvi: „Es saņēmu ZOE, savu pirmo jauno automašīnu, nedaudz vairāk kā pirms mēneša — un es to dievinu! Tās līganā un klusā gaita padara braukšanu patiesi komfortablu. Un ir aizraujoši novērot, kā ZOE piesaista to cilvēku skatienus un smaidus, kurus nepārprotami intriģē elektroauto”.

Foto: Publicitātes foto

Renault ir celmlauzis un līderis Eiropas elektroauto tirgū, ko nodrošina vairāk nekā 40% liela tirgus daļa un līdz šim pārdotās jau 10 000 ZOE automašīnas. Kamēr daudzi citi ražotāji tikai tagad sāk konstruēt elektroauto, Renault jau ir izlaidis pilnīgu elektroauto modeļu līniju un šajā nozarē atrodas milzīgu soli priekšā visiem pārējiem.

Foto: Publicitātes foto

Renault 2014. gadu sāk ar labām ziņām — klientiem Eiropā, kuri iegādāsies jaunu ZOE, tiek izlaists „ZOE Access”, jauns akumulatoru nomas pakalpojums (sākot no €49,00/mēnesī), kura mērķauditorija ir vadītāji, kas nobrauc nelielus attālumus.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.