“Bugatti” pārdod četrsimto “Veyron” eksemplāru (+ foto)

“Bugatti”pārdevis četrsimto superauto “Veyron” eksemplāru un tagad klientiem pieejami vairs tikai 50 “Veyron” atklātās versijas eksemplāru, pēc kuru izpārdošanas modeļa ražošana tiks izbeigta.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Foto: Publicitātes foto

Eksemplārs Nr`400 ir superauto īpašā modifikācija “Veyron Grand Sport Vitesse” – veltīta franču autobraucējam Žanam-Pjēram Vimilam, kas 30.gados izcīnīja divas uzvaras Lemānas 24 stundu sacīkstēs. No standarta versijas tā atšķiras ar ekskluzīvu virsbūves krāsojumu, kas atdarina Lemānas 1937.gada čempiona krāsas un savādāk noformētu salona iekārtojumu. Pavisam taps trīs šīs modifikācijas eksemplāru. Zināms, ka četrsimto “Veyron” iegādājies kāds klients no Tuvajiem austrumiem, par pirkumu maksājot 2,13 miljonu eiro.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Foto: Publicitātes foto

“Bugatti Veyron” savu modeļa dzīvi sāka 2005.gadā kupejas versijā. Automašīna bija apgādāta ar astoņu litru W16 motoru, kas attīstīja 1001 ZS jaudu. Vēlāk tika radīta 1200 ZS jaudīgā “Super Sport” modifikācija, kas 100 km/h spēj sasniegt 2,5 sekundēs. Pavisam tika uzbūvēti 300 “Veyron” kupejas eksemplāru un pēdējā no tām savam pasūtītājam tika nogādāta 2011.gadā.

Žans-Pjērs Vimils Foto: Publicitātes foto

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.