Baldones novadā avārijā cietuši pieci cilvēki

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Ķekava-Skaistkalne 5.kilometrā sadūrās automašīna “Opel”, kuru vadīja 1953.gadā dzimusi sieviete, automašīna “Audi”, kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis, un automašīna “VW”, kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas “Opel” un “Audi” vadītāji, kā arī transportlīdzekļu pasažieri – 1987., 1924. un 1988.gadā dzimušas sievietes.

Savukārt Aknīstes novadā, autoceļa Aknīste-Siliņi 8.kilometrā, 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Audi 80”, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar apvidus automašīnu “Opel Frontera”, kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas “Audi” vadītājs un pasažieri – 1995.gadā dzimusi sieviete, 1992.gadā dzimusi sieviete un 1985.gadā dzimis vīrietis.

Siguldas novadā ceļā uz ratniekiem pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca velosipēdistu un no notikuma vietas aizbrauca. Cietušais velosipēdists, 1957.gadā dzimis vīrietis, ar galvas traumu un lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, kurās cieta 13 cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 26 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu, 21 no tiem bija autovadītājs un pieci – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 vadītāji, no tiem astoņi autovadītāji un četri velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.