„Opel Mokka” tagad arī ar gāzi (+ foto)

Vācijas autoražotājs „Opel” laiž klajā kārtējo, nu jau vienpadsmito LPG (Liquefied Petroleum Gas) modeli. Šoreiz tas ir krosovers „Mokka,” kas šādā versijā maksās 23 870 eiro.

140 ZS jaudīgais „Opel Mokka” 1.4 LPG var braukt ar gāzi vai benzīnu. Izmantojot gāzi, kas kalpo kā pamatdegviela, krosovers patērē vidēji 7,7 litrus uz 100 kilometriem (pēc Latvijas šā brīža cenām – aptuveni 3 ls uz 100 km), bet videi nodarītais kaitējums ir 124 grami uz vienu kilometru, kas ir uz pusi mazāk nekā benzīna versijai. LPG tvertnē var iepildīt 34 litrus, bet benzīna bākā – vēl 53, tādejādi kopējais kilometru skaits, ko nobrauc ar abu veidu degvielām, pieaug līdz 1300. Gāzes rezervuārs iebūvēts rezerves riteņa nišā, tādēļ bagāžas nodalījuma tilpums tiek saglabāts pilnībā.  

Foto: Opel

„Opel” klientiem radīta plaša LPG modeļu izvēle. Bez tikko aprakstītā „Opel Mokka” krosovera LPG modeļu klāstā ir „Insignia” četru un piecu durvju variants, universāls „Sports Tourer,” „Astra” piecdurvju hečbeks un universāls „Sports Tourer,” mazauto „Corsa” trīs un piecu durvju modelis, mazais „ADAM,” kā arī abi miniveni – „Meriva” un „Zafira.”

Foto: Opel

Foto: Opel

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.