„Volkswagen AG” jāatsauc 2,6 miljoni automobiļu (+ foto)

Vācijas autobūves koncerns ”Volkswagen AG” visā pasaulē spiests atsaukt 2,64 miljonus automobiļu. Vācu mediji raksta, ka tas varētu būt lielākais atsaukums kompānijas vēsturē.

Aptuveni 1,6 miljonu „Volkswagen,” „Audi,” „Škoda” un „Seat” markas automobiļu, kas komplektēti ar septiņu pakāpju DSG divsajūgu pārnesumkārbu, gaida servisos, lai nomainītu šim mezglam iepildīto sintētisko eļļu pret minerāleļļu, 800 000 krosoveru „Tiguan” vajadzēs iegriezties dīleru atbalsta punktos, lai novērstu problēmas ar apgaismes tehniku, bet vēl 239 000 pikapu „Amarok” vajadzēs novērst iespējamo sūci degvielas sistēmā.

Volkswagen 7-pakāpju DSG pārnesumkārba Foto: Publicitātes attēls

„Tiguan” konstrukcijā atklāti nekvalitatīvi drošinātāji, kuru dēļ var atslēgties viena vai divas elektrības ķēdes. Kompānijas speciālisti mierina, ka tādu gadījumi, kad atslēgtos visas automobiļa gaismas nav konstatēti. Tāpat ražotājs paskaidrojis, ka „Amarok”degvielas sistēmas defekts nav tik bīstams, lai izraisītu aizdegšanos, taču dažos gadījumos var klientu traucēt nepatīkams degvielas smārds.

Volkswagen Amarok Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen Tiguan

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.