Rīgas centrā automašīna notriec divus gājējus

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Gogoļa ielā automašīna “Volvo” notrieca gājējus – 1928.gadā dzimušu vīrieti un 1927.gadā dzimušu sievieti. Cietusī gājēja ar politraumu nogādāta slimnīcas reanimācijas nodaļā. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts arī otrs cietušais gājējs.

Savukārt Rīgā, Ruses ielā, 1989.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Peugeot”, notrieca 2006.gadā dzimušu zēnu, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Apes novadā, uz autoceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža, uz tilta pāri Gaujai, 1962.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Honda Civic”, nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebrauca pretējās braukšanas joslas ceļa norobežojumā, pēc kā automašīna “Audi A3” iebrauca ceļa norobežojumā un ieslīdēja avarējušajā automašīnā “Honda”. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādātas automašīnas “Honda” vadītāja un pasažiere – 1953.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 35 avārijas, kurās cieta deviņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 13 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Septiņi no tiem bija autovadītāji, bet seši – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti trīs cilvēki – viens autovadītājs un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.