BMW X6 jaunā paaudze jau nākamgad (+ foto)

BMW gatavo sava lielākā krosovera X6 jaunās paaudzes modeli, kas tirgū ieradīsies 2014.gadā. 2008.gadā bavāriešu modeļu saimē ieviesto X6 konkurenti sākumā uztvēra nenopietni – tas bija pārāk liels un dārgs, pārāk lempīgs un nepraktisks. Tomēr noieta statistika rādīja pretējo un nu jau BMW gatavo otrās paaudzes modeli, kā arī mazāku krosoveru X4, kas kopē X6 veiksmes recepti mazākā formātā.

Abi krosoveri tiek testēti Nirburgringā un spiegu attēli rāda, ka jaunajam X6 ir stāvāka priekšpuse, bet telpiskāk veidoto radiatora režģi  ieskauj jauna dizaina lukturu bloki ar savādāk konfigurētu starmešu optiku.

Foto: Publicitātes foto

Miglas lukturi pārveidotajā priekšējā buferī tagad pārcēlušies augstāk, motora pārsegs šķiet vēl vairāk profilēts, bet ventilācijas atveres aiz priekšējiem spārniem līdzinās X5 dizainam. Arī aizmugurei izveidots savādāks noformējums ar jaunu buferi un platākiem jauna zīmējuma lukturiem.  

Foto: Publicitātes foto

X6 dzinēji tiks aizgūti no X5 – pircējs varēs izvēlēties 4,4 litru V8 ar 450 ZS vai 3 litru turbo benzīna motoru ar 306 ZS jaudu, bet dīzeļdzinēju klāstā ir divi motori ar 3 litru tilpumu un 258, 313 ZS jaudu, kā arī M versijas dīzelis ar trīs turbīnām un 381 ZS jaudu. Visjaudīgākā X6 versija būs M modifikācija ar benzīna motoru, kas attīstīs aptuveni 600 ZS. 2015.gadā tiek solīts Plug-in hibrīds ar benzīna-elektroiekārtu.

Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecībā jaunās paaudzes BMW X6 var gaidīt 2014.gada rudenī.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.