10 kg sudraba BMW 7.sērijas sedana apdarei (+ foto)

BMW prezentējusi 7.sērijas dārgāko modifikāciju – modeli 760Li Sterling, kas izgatavots sadarbībā ar vācu kompāniju Robbe&Berking.

Foto: Publicitātes foto

Robbe&Berking ir kompānija, kas jau 139 gadus pazīstama kā augstas kvalitātes sudraba priekšmetu un galda piederumu ražotājs, kuras pieredze kopējā projektā izmantota, izlietojot 10 kilogramus augstākās 925 raudzes sudraba limuzīna apdarē.

Foto: Publicitātes foto

No dārgmetāla veidots BMW 760Li Sterling radiatora režģis, durvju rokturu fragmenti, bagāžnieka vāka dekors un plāksnītes ar modeļa apzīmējumu. No sudraba izgatavoti arī daži salona dekoratīvie elementi, kas grezno durvju paneļus un centrālo konsoli.

Foto: Publicitātes foto

Tie veidoti sarežģītā tehnikā, izmantojot vienīgi pieredzējušu meistaru pakalpojumus. Dekori izgatavoti un pulēti ar rokām, turklāt pārklāti ar īpašu „rakstu,” ko panāk iesitot materiālā vienāda dziļuma bedrītes. Tas jāizdara meistarīgi, ar pirmo reizi un izvairoties no atkārtotiem sitieniem pa to pašu vietu, pretējā gadījumā detaļa tiek atzīta par brāķi.

Foto: Publicitātes foto

7.sērijas speciālā modifikācija aprīkota ar 6 litru 544 ZS divpadsmitcilindru dzinēju un astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas nodrošina 100 km/h 5,3 sekundēs.

Foto: Publicitātes foto

BMW 7.Series 760Li bāzes modelis maksā 148 100 eiro, bet par „sudraba” modifikāciju prasīs aptuveni 330 000 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.