UAZ piedāvā Trophy sērijas apvidniekus (+ foto)

Krievu autobūves kompānija UAZ papildinājusi modeļu piedāvājumu ar Trophy sērijas versijām, kas pieejamas UAZ Patriot, UAZ Pickup, UAZ Hunter un komercautomobilim UAZ 390995.

UAZ Patriot un Pickup krāsoti ekskluzīvā pelēki brūnā metālikā un komplektēti ar tonētiem stikliem un labāk pasargātiem stūres stieņiem. Apvidniekiem ir Maxxis Bravo AT 245/70 un 16 collu vieglmetāla riteņu diski, spoileris un oriģināls rezerves riteņa apvalks. Pikapam ir drošības stienis bagāžas nodalījumā un Trophy logotipi un sēdekļu atzveltnēm.

Foto: UAZ

Apvidus automobilim Hunter ir labāk pasargāti stūres stieņi, divdaļīgas aizmugures durvis, buksēšanas skava aizmugurē, kā arī Contyre Expedition 225/75 R16 riepas. Virsbūves krāsojumam tāpat kā Patriot un Pickup izvēlēts pelēki brūns metālikas tonis.  

Furgoniņa UAZ 390995 Trophy modifikācija no standarta modeļa atšķiras ar labāk pasargātiem stūres stieņiem, Contyre Expedition 225/75 R16 riepām, jumta bagāžnieku un kāpnēm, kā arī jaudas pārveidotāju 12/220V, kas uzstādīts salonā.

Foto: UAZ

Foto: UAZ

 

Foto: UAZ

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.