Ford pikapu flagmanim jaudīgāks dīzelis (+foto)

Kompānija Ford prezentējusi F-Series Super Duty saimes atjaunināto modeli, kas līdztekus dažiem konstruktīviem uzlabojumiem saņem arī modernizētu astoņu cilindru dīzeļdzinēju ar 6,7 litru tilpumu.

Modernizētais Power Stroke dīzeļdzinējs komplektēts ar lielāka izmēra Garret GT37 turbo kompresoru, jaunu augstspiediena degvielas sūkni, uzlabotiem un izturīgākas konstrukcijas virzuļiem, inžektoriem u.c. motora detaļām.

Foto: Publicitātes foto

Pie viena uzlabota arī sešpakāpju automātiskā pārnesumkārba, kas aprīkota ar augstākas veiktspējas hidrotransformatoru. Modernizētā motora tehniskie raksturlielumi netiek atklāti, taču ražotājs sola, ka dzinēja veiktspēja pieaugs salīdzinājumā ar pašreizējo Poower Stroke V8, kas attīsta 405 ZS un 1085 Nm.

Foto: Publicitātes foto

Atjauninātajam Ford F-450 tagad ir pastiprinātas konstrukcijas rāmis ar izturīgākām aizmugures lokšņu atsperēm, jauni šķērsstabilizatori priekšā un aizmugurē un jauni 19,5 collu riteņu diski. Arī speciālā versija King Ranch Edition ieguvusi nelielus uzlabojumus, ko raksturo savādāka dizaina firmas emblēmas, jaunas virsbūves krāsas un salona apdare ar dārgāka materiāla ādu. 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.