“Volvo FH” kļuvis par 2014. gada kravas auto

Gandrīz gadu pēc prezentācijas jaunais “Volvo FH” ieguvis starptautisko 2014. gada kravas auto titulu. To piešķīrusi 25 labāko Eiropas kravas transporta žurnālistu žūrija, un apbalvojums pasniegts Maskavā notiekošajā “Comtrans” izstādē.

“”Volvo Trucks” radījuši pilnīgi jaunu kravas automobili, kas, pateicoties novatoriskajai kabīnei, augstas kvalitātes piedziņas komponentiem un moderniem apkopes risinājumiem, nosaka jaunus standartus autotransporta nozarē,” sacīja žūrijas priekšsēdētājs Džanenriko Grifīni.

“Volvo FH” starptautisko gada auto titulu ieguvis jau trešo reizi. Pirms tam tas ieguva šo apbalvojumu 1994. un 2000.gadā.

“Volvo FH” Foto: volvotrucks.com

„Kad 2012. gada septembrī prezentējām jauno FH, mēs teicām, ka tas paplašina robežas tam, ko ierasts sagaidīt no augstākās klases kravas automobiļa. Starptautiskais gada kravas auto apbalvojums pierāda, ka “Volvo FH” pilda šo solījumu,” pēc balvas saņemšanas sacīja “Volvo Trucks” prezidents Klāss Nilsons.

Kā liecina ražotāja sniegtā informācija, jaunais “Volvo FH” piedāvā būtiskas inovācijas degvielas ekonomijā, ergonomikā, vadāmībā, kā arī aktīvajā un pasīvajā drošībā.

Jaunais “Volvo FH” piejemas ar 13 un 16 litru tilpuma dzinējiem, un “I-See” tehnoloģija palīdz ietaupīt līdz 5% degvielas. “I-See” izmanto elektronisku topogrāfisko informāciju par ceļiem un automātiski optimizē pārnesumu pārslēgšanu, ātrumu un bremzēšanu ar motoru.

Pateicoties vertikālākiem priekšējiem statņiem, kabīnes tilpums palielinājies par kubikmetru, un tas nodrošina papildu 300 litru vietu mantu glabāšanai un augstāku komforta līmeni.

Tāpat jauna tehnoloģija attālināti kontrolē detaļu nolietojumu un kopējo transportlīdzekļa stāvokli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.