Honda Civic Tourer – pirmais 15 gados (+ foto)

Honda galvenais jaunums Frankfurtes 2013.gada Starptautiskajā automobiļu izstādē ir modelis Civic Tourer – pirmais universāls Civic saimē pēdējo 15 gadu laikā.

 

Foto: Publicitātes foto

4,52 m garais Civic Tourer izstrādāts Eiropā un arī ražots tiek Eiropā – Svindonas rūpnīcā Lielbritānijā. Kompaktās klases automobilis aprīkots ar 1,6 litru dīzeļdzinēju, kas attīsta 120 zirgspēku jaudu un 300 ņūtonmetru griezes momentu. Civic Tourer bagāžas nodalījums var uzņemt 624 litrus, bet ar nolaistām aizmugures sēdekļu atzveltnēm – 1668 litrus.

Foto: Publicitātes foto

Honda atzīmē praktisko pusi un uzsver, ka universāla bagāžas nodalījuma grīda ir par 137 mm zemāka nekā hečbekam – tātad arī smagāku priekšmetu iekraušana grūtības nesagādās. Civic Tourer aprīkots ar adaptīvajiem amortizatoriem aizmugurē, kam paredzēti trīs darbības režīmi: Comfort, Normal un Dynamic, bet aprīkojuma klāstā ir vesela plejāde dažādu asistentu un palīgsistēmu, tostarp aklā leņķa brīdinājuma palīgsistēma, ceļazīmju atpazīšanas sistēma, sistēma, kas brīdina par tuvojošos transportlīdzekli (braucot atpakaļgaitā).

Foto: Publicitātes foto

Honda Civic Tourer tirdzniecībā nonāks nākamā gada sākumā.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.