Audi prezentē 700 ZS jaudīgo Sport Quattro (+ foto)

Vācu autobūves kompānija Audi prezentējusi sportiskās kupejas Sport Quattro konceptu, ko ingolštatieši sagatavojuši kā vienu no saviem Frankfurtes motoršova (12.09-22.09) piedāvājumiem.

4,60 m garais Sport Quattro aprīkots ar hibrīda iekārtu, kuras sastāvā ir četru litru 560 ZS V8 benzīna motors un 150 Zs jaudīgs elektromotors, kas iebūvēts starp iekšdedzes dzinēju un astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

Komplektu papildina 14,1 kilovatstundu akumulatoru baterija. No vietas līdz 100 km/h automobilis paātrinās 3,7 sekundēs un var sasniegt maksimāli 305 km/h. Pateicoties Start-stop sistēmai un tehnoloģijai, kas ļauj atslēgt četrus cilindrus tad, kad pēc visiem 700 ZS nav nepieciešamības, jaudīgā sportkāra vidējais degvielas patēriņš būs tikai 2,5 litri uz 100 km. Piedevām Sport Quattro ir režīms EV, kas 50 km ļaus nobraukt netērējot ne gramu degvielas – tikai ar elektrisko enerģiju.

Foto: Publicitātes foto

Četrvietīgais kupejas salons iekārtots tā, lai maksimāli atvieglotu vadītāja darbu. Sport Quattro ir projekcijas ekrāns, kas ļauj ērti nolasīt informāciju uz vējstikla un ciparu mērinstrumentu panelis, kas var atainot ne vien navigācijas norādes, bet arī tahometra vai spidometra rādījumus, kā arī multifunkcionāls stūres rats ar vadības taustiņiem, ko vadītājs var izmantot, lai pārvaldītu dažādas funkcijas, tostarp spēka iekārtas darba režīmus.

Foto: Publicitātes foto

Jāpiemin arī 21 collu riteņu diski ar 285/30 izmēra riepām un matricu lukturi, kas savu debiju piedzīvoja flagmaņa A8 atjauninātajā modelī.  

 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.