Audi apgriezīs Frankfurtē kājām gaisā

Jauni apvāršņi Frankfurtē pie Mainas – Audi jau atkal iecerējis pārsteigt Starptautiskās autoizstādes (IAA) viesus ar iespaidīgu arhitektūru. Īpaši izstādei celtā ēka aicina apmeklētājus aplūkot mobilitāti pilsētā no neierasta skatupunkta.

Tās iekšienē debesskrāpji un veseli pilsētu rajoni spraucas ārā no griestiem, radot “karājošās pilsētas”. Cauri paviljonam staigājošie apmeklētāji izdzīvo nākotnes mobilitātes atšķirīgās vajadzības un Audi tehnoloģijas jaunumus.

„Frankfurtē mēs piedzīvosim iespaidīgu demonstrāciju tam, kas izceļ Audi stenda izskatu tirdzniecības izstādēs. Apgriezt kājām gaisā gaidīto, radīt pārsteiguma efektu – ar šā gada koncepciju mēs speram nākamo soli,” stāsta AUDI AG Tirdzniecības menedžmenta valdes priekšsēdētājs Luka de Meo. „Uzmanības pievēršana detaļām apliecina, ka Audi ēka 2013. gada IAA atspoguļos zīmola centienus attiecībā uz dizainu un tehnoloģijām.”

• Ekskluzīvā tirdzniecības izstādes ēka parāda pilsētu no citas perspektīvas

• Tirdzniecības daļas vadītājs Luka de Meo (Luca de Meo): „Audi prezentācija pārsteidzošā vidē”

• Zīmola prezentācija vairāk nekā 3400 kvadrātmetru platībā

Kvadrāta formas ēkas eksterjera dizains ar nolūku ir veidots samazināts un viegls. Izskatās, ka no spoguļiem veidotais četrus metrus augstais pjedestāls peld pāri Frankfurtes izstāžu centra Agora galvenajam laukumam. Tā ir tā pati vieta, kur pirmoreiz atradās arī ekskluzīvā Audi zīmola pagaidu ēka iepriekšējā IAA 2011. gadā.

Foto: Publicitātes foto

Projekcijas un 11,2 miljoni LED attēla elementi tās iekšienē attēlos “karājošās pilsētas” un atdzīvinās dažādos pilsētas dzīves nākotnes scenārijus. Spoguļvirsmas uz grīdas un griestiem bezgalīgi pagarinās pilsētu ainavas un nodibinās saikni starp tām un Audi izstādes modeļiem. Rezultātā būs radīta piedzīvojumiem pilna pasaule, kas piedāvās apmeklētājiem nepārtrauktu jaunu perspektīvu plūsmu rītdienas mobilitātei pilsētā.

Audi paviljona būvniecība tika uzsākta jau jūlija vidū. Septiņu nedēļu ilgās būvniecības laikā, pēc kuras pirmā publikācija presē notiks 10. septembrī, tiks ieklāti aptuveni 2300 metri spoguļvirsmu un 150 kilometri kabeļu. Galu galā 3400 kvadrātmetrus plašā virsma kļūs par skatuvi izstādes zvaigznēm – 28 automobiļiem četros ringos.

65. starptautiskā autoizstāde Frankfurtē pie Mainas būs atvērta apmeklētājiem no 2013. gada 12. līdz 22. septembrim. 2011. gada IAA laikā Audi stends uzņēma vairāk nekā 800 000 apmeklētāju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.