Volvo nākotnes dizains konceptuālajā kupejā (+ foto)

Volvo atklājusi detaļas par savu jauno konceptuālo kupeju, ko kompānija plašākai publikai parādīs Frankfurtes autoizstādē (12.09-22.09).

Konceptuālā kupeja, kas tā arī saucas Concept Coupe, apvieno modernā dizaina elementus ar līnijām, kas aizgūtas no 60.-70.gados ražotās kupejas P1800.

Foto: Publicitātes foto

Concept Coupe ir Volvo automobiļiem neraksturīgs radiatora režģis ar vertikāliem spraišļiem, galvenajos starmešos integrēti T-veida LED dienas gaitas lukturi, zema jumta un motora pārsega līnija, 21 collu riteņu diski.

Foto: Publicitātes foto

Volvo atzīmē, ka kupeja demonstrē ne tikai dizaina virzienu, ko zviedri izmantos jauno modeļu radīšanai, bet arī jaunās modulārās platformas SPA iespējas, kuras pirmais produkts – jaunās paaudzes krosovers XC90, tiks parādīts jau nākamgad.

Foto: Publicitātes foto

Concept Coupe interjera noformējumam izmantota āda, koks un metāls, bet pārnesumu selektors izgatavots no kristāla. Jāatzīmē arī priekšējā panelī iebūvētais liela izmēra informācijas ekrāns, kurā atainoto informāciju var nolasīt arī uz vējstikla ar Head-up projekcijas ekrāna palīdzību.

Foto: Publicitātes foto

Prototips aprīkots ar hibrīdiekārtu, kas apvieno Drive-E saimes četrcilindru benzīna agregātu un elektromotoru. Sistēmas kopējā jauda – 400 Zs un 600 Nm. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.