iAuto KARSTĀ reportāža no Ženēvas: Volkswagen “elektriķi” I.D.Buzz un I.D.Crozz (+ FOTO)

Volkswagen pašlaik notiekošajā Ženēvas autoizstādē izrāda savu topošo elektromobiļu saimi I.D., kas pārstāvēta ar četriem konceptiem: I.D., I.D.Vizion, I.D. Buzz un I.D. Crozz.

I.D.Vizion veltīts atsevišķs raksts, bet kas attiecas uz I.D.Buzz, tad tas ir elektriskās piedziņas minivens ar diviem elektromotoriem, kas attīsta kopējo jaudu 369 Zs. 100 km/h I.D.Buzz sasniedz mazāk nekā piecās sekundēs un var turpināt paātrinājumu, kamēr sasniegts maksimālais ātrums 160 km/h. Automobilim iebūvēts 111 kilovatstundu litija-jonu akumulators, kas var nodrošināt 430 km bez atkārtotas uzlādes

I.D.Buzz būs aprīkots ar trešā līmeņa autonomās braukšanas sistēmu, kas uzņemas tādus pienākumus, kā bremzēšana, paātrināšanās un manevri satiksmes plūsmā, tajā pašā laikā pieprasot vadītāja klātbūtni un vadības pārņemšanu noteiktās situācijās.

I.D.Buzz Volkswagen piedāvājumā iekļausies 2020.gadā.

Savukārt I.D.Crozz ir elektriskās piedziņas krosovers ar augstu sēdpozīciju, labu redzamību, diviem elektromotoriem un 306 Zs jaudu. Arī šim spēkratam ir plašs salons, kas Tiguan izmēru automobilim nodrošina Touareg izmēru telpu, ideāls 50:50 izsvarojums, dinamiskās īpašības un autonomās braukšanas sistēma, ko aktivizē ar frāzi: “Hallo, I.D., fahr alleine!” (Sveiks, I.D., brauc pats!).

I.D.Crozz markas dīleru centros sagaidīsim 2021.gadā.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.