Eiropā var pasūtīt modernizēto Hyundai Bayon (+ FOTO)

Atjauninātais Hyundai Bayon tagad ir pieejams pasūtīšanai, Vācijā šī modeļa cenas sākas no atzīmes 22 900 eiro.

Līdz ar ierastajiem šādos gadījumos vizuālajiem uzlabojumiem feislifta modelis tiek modernākas multimediju iekārtas ar paplašinātām iespējām. Par svaigākām vēsmām izskatā liecina pārveidotā priekšpuse ar dinamiskāk veidotu tēlu, izmainot bampera un radiatora restes izskatu, ko papildina jauni riteņu diski.

Navigācijas sistēma saņem jaunu karti, bet informācijas un izklaides sistēmu nākotnē varēs modernizēt ar interneta  atjauninājumiem.

Hyundai Bayon darbina 1,0 litru T-GDI trīscilindru benzīna dzinējs, kas attīsta 100 Zs jaudu, strādājot apvienojumā ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu, kurai kā alternatīva divās dārgākajās aprīkojuma komplektācijās pieejama septiņu pakāpju dubultā sajūga transmisija (DCT).

Cenas sākas no 22 900 eiro par Hyundai Bayon Select 1.0 T-GDI ar 100 ZS, vidējā aprīkojuma komplektācija Trend pieejama par 25 200 eiro, lepnākā Prime – par 27 800 eiro. Par DCT transmisiju jāpiemaksā 1800 eiro.

Select komplektācija ietver 4,2 collu LCD instrumentus aiz stūres un 10,25 collu multivides ekrānu, viedtālruņa integrāciju, Bluetooth brīvroku sistēmu, gaisa kondicionieri, ar ādu apvilktu multifunkciju stūri, USB uzlādes pieslēgvietas priekšā un aizmugurē.

Standarta drošības aprīkojumā ietilpst autonomais avārijas bremzēšanas asistents ar gājēju un velosipēdistu atpazīšanu, inteliģentā ceļa zīmju atpazīšana, joslas sekošanas palīgs, tālās gaismas asistents un pasažieru signalizācija. Parkošanās manevrus un manevrēšanu šaurās vietās atvieglo aizmugures parkošanās palīgierīce un atpakaļgaitas kamera.

Foto: Hyundai

Foto: Hyundai

Foto: Hyundai

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.