Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē.

Ražotājs informē, ka četrvietīgais Mercedes-AMG CLE 53 4-Matic+ Cabriolet ir aprīkots ar 3,0 litru rindas sešcilindru benzīna motoru, izplūdes gāzu turbokompresoru un elektrisko papildu kompresoru. Spēka agregāts attīsta 449 Zs jaudu un 560 Nm griezes momentu, bet 48V hibrīdsistēma un Integrētais startera ģenerators īslaicīgi nodrošina papildu 23 ZS jaudu un 205 Nm griezes momentu. Komplektu papildina modificēta 9G Speedshift pārnesumkārba, adaptīvā visu riteņu piedziņa un aktīvā aizmugures ass ar riteņu piestūrēšanu.

Salīdzinājumā ar parasto Mercedes modeli, AMG versijai ir patāki spārni un platāka špūre. Priekšpusē tie ir gandrīz seši centimetri, bet aizmugurē – septiņarpus centimetri. Automašīnas maksimālais ātrums ir 250 km/h, bet papildaprīkojumā pieejamā AMG Driver’s Package to paceļ līdz 270 km/h.

Kabrioleta salonā cita starpā ir 12,3 collu vadītāja displejs un 11,9 collu centrālais displejs, ko var elektriski noliekt no 15 līdz 40 grādiem, lai izvairītos no gaismas atspīdumiem, kad jumts ir nolaists.

 Lai nodrošinātu, ka ādas sēdekļi vasarā pārāk nesakarst, tiem ir īpašs pārklājums, kas atstaro saules infrasarkanos starus. Tas nozīmē, ka šāds materiāls paliek līdz pat 12 grādiem vēsāks nekā neapstrādāta standarta āda, ja tiek pakļauta tiešiem saules stariem. Pat tad, kad augšdaļa ir aizvērta, salons uzsilst mazāk, pateicoties vēsajiem sēdekļu pārvalkiem.

Mercedes cenas vēl nav paziņojis, taču zināms, ka pasūtījumu pieņemšana sākas vasarā, bet tirgū CLE 53 4-Matic+ kabriolets nonāks gada otrajā pusē.

Foto: Mercedes-AMG

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.