Atvadas no 10 cilindru motora – Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā.

Huracan STJ ir izveidots uz Huracan STO bāzes, aprīkots ar 640 Zs (565 Nm) jaudīgu V10 motoru un septiņu pakāpju divsajūgu pārnesumkārbu, kas jaudu pārdala automašīnas aizmugures riteņiem. Huracan STJ ir īpašs aerodinamisko detaļu komplekts, 20 collu riteņu diski ar centrālo uzgriezni, Bridgestone Potenza Race riepas, salīdzinājumā ar STO par 3 grādiem stāvāk novietots antispārns, kā arī motorsportā pazīstamie augstākās raudzes 4 Way regulējamie amortizatori. 

Huracan STJ dinamiskie raksturlielumi netiek atklāti, taču tie esot līdzīgi STO, kas 100 km/h sasniedz 3 sekundēs un var paātrināties līdz elektronikas atļautajiem 315 km/h.

Klienti varēs izvēlēties divus Huracan STJ noformējuma krāsu variantus: zils ar melnu vai pelēki melns ar sarkanas un baltas krāsas fragmentiem. Ražotājs nenosauc Huracan STJ cenu, taču zināms, ka visi desmit eksemplāri jau rezervēti un brīvā pārdošanā ekskluzīvā sērija nenonāks.

Turpmāk neviens Lamborghini ar desmit cilindru motoru netiks ražots, bet modeli Huracan nomainīs pilnīgi jaunais Temerario ar hibrīdiekārtu uz V8 motora bāzes.

Foto: Lamborghini

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.