Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas.

Ar vairāk nekā 7,5 miljoniem pārdotu auto Octavia ir čehu pieprasītākais modelis un nav šaubu, ka veiksmes stāsts turpināsies. Priekšnosacījumi tam radīti, izmantojot uzlabotu dizainu, jaunas tehnoloģijas un dzinēju klāstu, kas ietver četrus benzīna un divus dīzeļa agregātus ar jaudu līdz 265 Zs, kā vieglās hibrīda versijas.

Jaunā Octavia piedāvās izvēli starp četriem aprīkojuma līmeņiem – Essence, Selection, Sportline un RS –, kā arī deviņas Design Selection salona apdares versijas.

Jaunumu skaitā otrās paaudzes LED Matrix priekšējie lukturi, pārveidoti LED aizmugures lukturi ar animētiem pagriezienu rādītājiem, 13 collu informācijas un izklaides sistēmas displejs no papildaprīkojuma klāsta, ChatGPT integrācija balss asistentā Laura, jaunā uzmanības un noguruma pakāpes kontroles sistēma, kā arī, tāpat kā iepriekš – līdz 10 drošības spilveniem, kas sargās ļaunākajā gadījumā.

Foto: Škoda

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.