Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO)

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai.

Focus ST Edition izstrādāts Ford Performance rūpnīcas nodaļā, paredzēts entuziastiem, kas meklē izaicinājumus sacīkšu trasē, taču neliekot atteikties no īpašībām, kas piemīt parastam ikdienas nozīmes ģimenes auto.

Foto: Ford

Automašīnas vizuālajam tēlam izmantota zilā Azura Blue ar High Gloss Black detaļām, melni 19 collu riteņu diski ar Pirelli P Zero Corsa riepām, melnas krāsas jumts, spoileris un spoguļu korpusi, pārsvarā melnos toņos ieturēto salonu dekorējot ar oglekļa šķiedras elementiem un zilu diegu nošuvēm. Komplektā arī Ford Performance sēdekļi, ātrumpārslēgs un stūre, kas apvilkta ar perforētu ādu, alumīnija pedāļu uzlikas, 675 W B&O Premium skaņas sistēmu ar desmit skaļruņiem un zemfrekvences skaļruni.

Foto: Ford

Piedziņu nodrošina 280 zirgspēku 2,3 ​​litru EcoBoost benzīna turbodzinējs apvienojumā ar 6 pakāpju manuālo pārnesumkārbu, kas ir arī Focus ST standarta versijai, taču atšķirībā no tās, ST Edition uzstādīta regulējama KW Automotive balstiekārta. Tā samazina klīrensu par 10 milimetriem un strādā kombinācijā ar atsperēm, kas ir par 50% stingrākas nekā standarta modelim. Ražotājs atklāj, ka 100 km/h hečbeks sasniedz 5,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h.

Foto: Ford

Īpašnieks var regulēt klīrensu 20 milimetru diapazonā, un automašīna tiek komplektēta ar tehnisko dokumentāciju, kas satur ieteicamos balstiekārtas iestatījumus dažādiem braukšanas apstākļiem, tostarp specifiskus iestatījumus Nordschleife trasei Vācijā.

Ford Focus ST Edition jau ir pieejams pasūtīšanai pie zīmola izplatītājiem Eiropā.

Foto: Ford

Foto: Ford

Foto: Ford

Foto: Ford

Foto: Ford

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.