Jaunais Citroen C3: ar iekšdedzes motoriem un pievilcīgu cenu

Līdz ar elektrisko ë-C3, jaunais Citroen C3 no šīs vasaras būs pieejams arī iekšdedzes motoru versijā, turklāt par pievilcīgu cenu, kas sākuma līmeņa versijai paliek zem 15 000 eiro.

Ja precīzi, tad šāda versija C3 Puretech Vācijas tirgū maksās 14 990 eiro un par šo naudu pircējs iegūst 4,01 m garu mazauto ar 310 litru bagāžas telpu, 101 Zs jaudīgu benzīna motoru un sešpakāpju pārnesumkārbu. Vidējais degvielas patēriņš uz 100 kilometriem – 5,6 litri.

Sākuma līmeņa versijas You aprīkojumā, ieskaitot Monte Carlo zilo virsbūves krāsu, būs Advanced Comfort piekare, diožu lukturi, elektriski regulējami un darbināmi spoguļi un stikli, automātiskās dienasgaismas, kruīza kontrole, viedtālruņa stacija ar īpašu lietotni darbam, Bluetooth brīvroku sistēma, kā arī elektroniskās palīgsistēmas ar automātiskās bremzēšanas, joslas novirzīšanas brīdinājuma, vadītāja noguruma kontroles un ceļa zīmju atpazīšanas asistentiem.      

Tāpat kā elektriskajam ë-C3, pircēja izvēlei arī Max versija (no 19 200 eiro) ar 17 collu vieglmetāla diskiem, automātisko klimata kontroli, 10,25 collu skārienekrānu, Apple Carplay vai Android, kā arī atpakaļgaitas kameru.

Citroen C3 versiju ar benzīna motoru jau var pasūtīt, bet piegādes sāksies vasarā. Ražotājs informē, ka vēlāk izvēli kuplinās arī C3 hibrīda versija.

Foto: Citroen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.