Nepilni 55 000 eiro – Volkswagen ID 7 Tourer pieejams pasūtīšanai (+ FOTO)

Viens no pirmajiem elektriskās piedziņas universāliem kļuvis pieejams Eiropas klientiem. Ietilpīgais universāls piedāvā līdz 1714 litru kravas telpu un sniedzamību virs 600 kilometriem.

Vispirms pie pircējiem dosies versija ID 7 Tourer Pro ar 210 kW (286 ZS) motoru un 77 kWh akumulatoru, kas nodrošina līdz 607 km gaitas rezervi. Maksimālais ātrums ir 180 km/h, bet pieslēdzoties pie 175 kW ātrās uzlādes stacijas pietiks ar 28 minūtēm, lai akumulatoru uzlādētu no 10 līdz 80 procentiem.

4,96 m garais Volkswagen ID 7 Tourer piedāvā 605-1714 litru kravas telpu un komfortablu ceļošanu pieciem braucējiem.

Standarta aprīkojumā ir pieejamas tādas augstas kvalitātes funkcijas un tehnoloģijas kā palielinātās realitātes projekcijas displejs, 15 collu Discover Pro Max navigācijas sistēma un bezatslēgas piekļuves un dzinēja startēšanas sistēma Keyless Access. Tāpat iekļautas arī augstākā līmeņa asistentu sistēmas – vadītāja asistents Travel Assist, braukšanas joslu uzturēšanas asistents Lane Assist, sadursmes novēršanas brīdinājuma sistēma Front Assist, tālo gaismu asistents Light Assist un ārkārtas situāciju asistents Emergency Assist. Arī braukšanas joslu maiņas asistents Side Assist ar aizmugurējās satiksmes palīgsistēmu Rear Traffic Alert, kā arī izkāpšanas brīdinājuma sistēma ir iekļauta standarta aprīkojumā. Modernā 360 grādu apkārtskata kamera Area View ar atpakaļskata kameru ir praktiska, novietojot automašīnu stāvēšanai dažādās vietās.

ID.7 Tourer tirgū nonāks ar modernākajām asistentu sistēmām. To vidū ir Park Assist Plus un Park Assist ar atmiņas funkciju, kas atceras automašīnas novietošanas manevrus, braucot ar ātrumu zem 40 km/h un līdz 50 metru attālumā. Lai to izdarītu, automobilis ir vienreiz jānovieto stāvvietā un jāsaglabā veiktais manevrs.

Arī Travel Assist sistēma ir pilnveidota, un jaunākajā versijā tās nosaukums ir Connected Travel Assist. Šī sistēma (iekļaujot braukšanas joslu uzturēšanas asistentu Lane Assist, adaptīvo kruīza kontroli (ACC) un ārkārtas situāciju asistentu Emergency Assist) nodrošina asistētu garenvirziena un sānu vadību. Jaunākā versija atbalsta arī asistētu joslu maiņu uz lielceļiem un reaģē vēl vienmērīgāk nekā iepriekšējā versija. No jauna izstrādāta arī izkāpšanas brīdinājuma sistēma, kas ir papildinājums braukšanas joslu maiņas asistentam Side Assist. Sistēmas robežās tā var brīdināt par durvju atvēršanu, ja automašīnai no aizmugures tuvojas kāds cits transportlīdzeklis.

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.