Ar 33 collu ekrānu – Cadillac modernizējis CT5 sedanu (+ FOTO)

Detroitas autoizstādē amerikāņu luksuss zīmols Cadillac nodemonstrējis atjaunināto CT5 sedanu.

Modernizētais CT5 atšķiras ar jaunu divdaļīgu radiatora resti, kuras apakšējā daļa tagad atdalīta no sānu gaisa pievadiem, bet priekšējie lukturi, kas iepriekš bija novietoti horizontāli, tagad pieņēmuši vertikālu formu un ir savienoti ar dienasgaitas lukturu “ilkņiem”.

Jauna forma arī bamperiem, bet salonā iebūvēts 33 collu ekrāns, kas apvieno multivides iekārtu un vadītāja mērinstrumentus. Elektronisko drošības sistēmu klāstu papildinājušas jaunas palīgierīces, turklāt automātiskā bremzēšanas sistēma tagad būs arī bāzes modelim, savukārt pasažieri varēs baudīt 5G interneta un daudzskaitlīgu Google pakalpojumu piedāvājumu.

Tehniskā jomā izmaiņas nav notikušas – motoru klāstā tie paši benzīna turbo dzinēji: rindas divu litru četru agregāts ar 240 ZS jaudu, kā arī trīs litru V6 ar 340 ZS. CT5 būs arī sportiskā versija (atpazīst pēc burta “V” nosaukumā) ar 6,2 litru V8 zem pārsega, taču informāciju par šo modeli Cadillac vēl neatklāj.

Tāpat kā iepriekš, CT5 bāzes versijām būs aizmugurējo riteņu piedziņa, pilnpiedziņu piedāvājot vien par papildu maksu.

CT5 ir viens no Cadillac veiksmīgākajiem modeļiem, kas tiek piedāvāts arī Ķīnā, turklāt tur spīdot ar vēl labākiem noieta rādītājiem.

Cadillac informē, ka tirgū atjauninātais modelis parādīsies 2024.gada pavasarī.

Foto: Cadillac

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.