Ierēdņi brauks ar Lada Aura: AvtoVAZ parāda Vesta pagarināto modifikāciju Aura

Krievijas autobūves uzņēmums AvtoVAZ prezentējis Lada Vesta pagarināto modifikāciju Aura. Automašīna paredzēta ierēdņiem, kā paaugstināta komforta transportlīdzeklis.

Ražotājs atklājis, ka salīdzinājumā ar Vesta standarta versiju, Aura riteņu bāze ir pagarināta par 25 centimetriem, salona apdarei izvēlētas oriģinālas materiālu krāsu kombinācijas, uzstādīta kvalitatīva audio sistēma. Sēdeklis – tāds pats trīsvietīgs dīvāns kā standarta Vesta.

Aura motortelpā 1,8 litru agregāts, kas sadarbojas ar ķīniešu ražojuma variatoru. Paredzams, ka AvtoVAZ šo modeli sāks ražot 2025.gadā. Motor.ru raksta, ka automašīnu izlaidīs nelielās sērijās un tā nonāks uzņēmumu un budžeta organizāciju autoparkos. Cena jau nosaukta: 2 miljoni rubļu jeb 25 000 dolāru.

Prezentācijā klātesošais Kubas premjerministrs Manuels Marrero Kruss atzinīgi novērtējis AvtoVAZ jaunumu, sakot, ka tā ir laba cenas/kvalitātes kombinācija.

Iespējams, Lada Aura būs veiksmīgāks projekts nekā valsts dāsni atbalstītais Aurus, kas solīto motociklu, helikopteru, apvidus auto un minivenu vietā pārstāvēts ar vienu vienīgu modeli – limuzīnu Senat, kas pēc krievu izdevuma Autonews informācijas, šogad (līdz 1.04) pārdots piecos eksemplāros.   

AvtoVAZ ziņo, ka 9.jūnijā tiek uzsākta Lada Vesta jaunās paaudzes modeļa pārdošana. Pircējam pieejamas sedana, Cross sedana, SW un SW Cross modifikācijas.

 

Attēlā – Lada Vesta jaunās paaudzes modelis, standarta versija

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.